Dom > o nama

Osnovana 1998, Mastars sada nudi jedan obimni proizvodnim postrojenjem za proizvodnju plastičnih i metalnih delova širok uz pomoć Brizganju i bolnice malo da popravim, umri livenje i bolnice malo da popravim, lim pečaćenje & lasersko rezanje, CNC obrada, Metal Brizganju, plastike i metala istiskivanje, proizvodnja, montaža, sliku, i štampanje, aluminjuma, hroma karoseriju i vakuumske metalisation. Takođe nudimo opsežne CNC prototipske usluge na koje proizvode veliki niz segmenata u nameri da proizvodnja metala i plastike. Gde je potrebna takođe ih možemo upotrebiti konvencionalniji prototipske tehnologije za proizvodnju SLS, SLA i vakuum bacila stavke.

Mastars ima četiri glavne proizvodne fabrike koja se nalazi u Shenzhen, Guangdong provincija. Codom nam originalni koncept kvaliteta, usluga i konkurentnost od svog osnivanja, Mastars je neprekidno postigla je godišnje povećanje proizvodnje i prodaje od 30%.  Koje su u tri smene 24-sata za proizvodnju smo dostaviti izuzetno efikasnim, visoko kvalitetan, smanjuje troškove servisa koja je bila baza za naš rast.

U skladu sa naše korporativne filozofije kupci imaju koristi od nam jedinstveni spoj kvaliteta, razumnoj ceni, sa integrisanim uslugama i fleksibilnost. Naša sposobnost da ostvari ciljeve klijenata unutar je vrlo kratko preokret im daje jaku konkurentsku prednost.

Gleda u budućnost, moramo pridržavati naša posvećenost izvrsnost u inženjeringa, proizvodnje, inovacija, kvaliteta i dostupnosti naših proizvoda. Da biste te ciljeve ostvarili smo imati reorganizovana naše operacije u različite nezavisne poslovne jedinice. Ove poslovne jedinice koje će dati kupce jednokratnu praktičnost i brže odgovore na njihovim zahtevima. Sa ovom dobitnom kombinacijom, naši timovi visoko kvalifikovanih profesionalaca neprekidno zadovoljile raznovrsne zahteva. Pozivamo vas da pogleda izbliza da vidim kako ti Mastars mogu.